BVKZ

 

Villa Lalala is aangesloten bij de BVKZ, Branchevereniging Kleinschalige Zorg.

De BVKZ behartigt de belangen van kleinschalige zorgaanbieders.Dewereld van de kleinschalige zorg, de innovatieve zorgop menselijke maat, waarin de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie voert, die wereld…. ‘onze’ wereld, is volop in beweging. Gebeurtenissen en veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. De BVKZ is er om ons geluid sterker te laten horen, niet alleen vanwege onze eigen belangen, maar ook in het algemeen belang.

Omdat juist wij als kleinschalige zorgaanbieders:

  • De zorg cliëntgerichter en cliëntgestuurder maken
  • Zorg goedkoper organiseren
  • Innovatieve producten ontwikkelen en creatieve oplossingen zoeken
  • Snel en praktisch kunnen handelen
  • Uitstekende resultaten boeken en hoog scoren in klanttevredenheid

In het gastvrije logeerhuis biedt het team van het logeerhuis de vervangende zorg die onze gasten normaal gesproken thuis zouden ontvangen. Zo organiseren wij logeerweekenden in een veilige omgeving en een gezellige sfeer. Hierbij houden wij rekening met de individuele wensen en behoeften, bieden we structuur en de speciale begeleiding waarbij onze gasten zich op hun gemak voelen.

Tijdens de logeerweekenden organiseren we activiteiten, aangepast op de aanwezige gasten, de samenstelling van de groep en de individuele wensen. U kunt hierbij denken aan bakken,koken, knutselen, toneelspelen, film avondjes en het spelen van spelletjes. Regelmatig ondernemen wij activiteiten buitenshuis, zoals een bezoekje aan een dierentuin, de bioscoop, een wandeling of een gezellige picknick in het park.

Onze logeerweekenden beginnen op vrijdag vanaf 16:00 uur. Op zondagavond vanaf 18:30 uur zijn de ouders van onze gasten welkom om onder het genot van een kopje koffie het logeerweekend af te sluiten. Een weekend per maand bieden wij onze gasten de mogelijkheid om tot maandagochtend te logeren. Onze gasten vertrekken dan 's ochtend vanuit het logeerhuis naar school, dagbesteding, werk of naar huis.