Intake

Heeft u interesse in een logeerplek bij Villa Lalala dan maken wij een afspraak voor een intake gesprek. Veel mantelzorgers en ook wijzelf, vinden het fijn om de intake op onze locatie te doen.Dit biedt voordelen voor u en ons. U kunt op uw gemak onze locatie bekijken, vertellen wat uw wensen zijn en vragen stellen. Wij zien uw kind/familielid en kunnen observeren en bepalen welke soort zorg of begeleiding hij of zij nodig heeft.                                        

We willen niets liever dan dat uw familielid het bij ons naar zijn/ haar zin gaat hebben, daar twijfelen wij niet aan. Doordat de intake plaats vind op het moment dat er ook andere logees aanwezig zijn, kunnen we goed beoordelen met welke andere logees er een klik is. Wij zullen hier, bij het reserveren van de eerste logeer periode ook zo veel mogelijk rekening mee houden.

Zo'n eerste logeerweekend is toch steeds weer heel spannend, op deze manier maken wij het voor de nieuwe logee iets makkelijker.                                                                                                                                                                   

Wilt u meer weten over Logeeropvang Villa Lalala? 

U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-15897136